Våra menyer

Detta är förskrivna menyer som köket har tagit fram. Har ni andra önskemål går det alldeles utmärkt.

Vårmeny mars till juni

Förrätt
Toast Skagen på klassiskt vis
Varmrätt
Kalvfilé med honungsrostade primörer serveras med potatiskaka och anklvervelouté
Efterrätt
Vit chokladmousse med rostad vit choklad serveras med halloncoli


Pris 595 kr/person

Höstmeny oktober till december

Förrätt
Halstrad rökt fläsksida med anklever serveras med picklad råkostsallad
Varmrätt
Rådjursadel med skogens tillbehör serveras med en mustig rödvinssås och rostad potatispuré
Efterrätt
Chokladmoussebakelse med marinerade jordgubbar


Pris 695 kr/person

Sommarmeny juni till oktober

Förrätt
Halstrad gös serveras med dillpicklad gurka och tomat och forellrom
Varmrätt
Grillad oxfilé med potatisgratäng serveras B&W
Efterrätt
Jordgubbstårta



Pris 625 kr/person

Vintermeny december till mars

Förrätt
Hjortcarpaccio med skogens tillbehör serveras med syrad fänkålcrudité och anklevermousse
Varmrätt
Reninnanlår serveras med smörstekt gnocchi, kantarell kryddat med timjan. Serveras med rönnbärsrödvinsås
Efterrätt
Chokladfemling - Choklad på fem olika vis


Pris 795 kr/person

Lunchalternativ
för konferens

Wrangelbergare "Wallenbergare" - 50/50 kalv och fasan
Viltkorvstroganoff med jasminris
Ungsbakad kycklingfilé med rostad potatis serveras med ädelostsås
Viltköttbullar med mos och gräddsås serveras med lingon och pressgurka
Lunchen serveras med en salladsbuffé, smör och bröd.

Vegetariskt och specialkost serveras efter förfrågan