Dubbelrum "KING" Dubbelrum "KING"

I samband med ert besök till något av evenemangen erbjuder
vi er att boka hotellövernattning med helpension
från 1595 kr/person med ankomst kl 18.00 kvällen före eventet.
(Utöver detta har vi fina erbjudanden för vardera evenemang som du kan läsa om på sidorna om varje enskilt evenemang).

Då ingår: Välkomst middag 3 rätter exkl dryck, del i dubbelrum "KING" (enkelrum 950 kr tillägg), basic frukost, fri parkeringsavgift,
lunch exkl dryck. Önskas en natt extra tillkommer 595kr för den natten inkl "to go" frukost (Ett litet frukostpaket som avhämtas i en kyl i hotellets korridor).

Bokningskod: HELPENSION1595 

Menyer under våra evenemang

Meny "Event restaurangen" 149kr/ tallrik
Viltstroganoff med jasminris 
Fläsknoisette med rostad potatis och bearnaise 
Quornfilé med rostad potatis och ratatouille


Läs mer om vårt matutbud under evenemangen...

Evenemang

Här kan ni se alla evenemang som händer på Skokloster området.

CAMPING "SJÖÖ-UTSIKTEN"

Här kan ni se alla evenemang som händer på Skokloster Hotell & Restaurang

16 Mars (Klassiker marknad)

En entusiastmarknad för både motor och mode – det är idén med KlassikerMarknaden på Skokloster i mars. Fynda automobilia, vintagekläder, reservdelar, kuriosa och en massa annat kul i trevlig miljö! Välkommen! 

Erbjudande! (Bokningskod: MARS190316)
Boka en hotellnatt i samband med ert besök. För endast 1095 kr/person ("Friar" enkelrum med extrasäng) checkar ni in hos oss mellan kl 15.00 till 18.00 och tar en lugn stund för att varva ner inför middagen (meny) som serveras kl 19.00. Nästa dag vaknar du/ni upp och äter en frukost i vår restaurang som serveras mellan kl 08.00 till 10.00 sen börjar evenemanget kl 11.00. 

20 April (Påskfirande på värdshuset)

Påskmiddag på Skokloster är en dag där släkten samlas och äter middag tillsammans och njuter av en stund tillsammans. Vi serverar en tre rättermeny från klockan 12.00 till kl 15.00 och stänger restaurangen klockan 16.30. Varmt välkomna. Läs mer om evenemanget ---> KLICKA HÄR

1 Maj (Italienska bildagarna)

Italienska bildagarna på skokloster presenterar en kavalkad av italienska bilmärken från olika tidsepoker. Gillar du bilar är detta ett evenemang som du inte får gå miste om.

Erbjudande! (Bokningskod: MAJ190501)
Välkomstmiddag 3 rätter exkl dryck, del i dubbelrum "KING" (enkelrum 200 kr tillägg), basic frukost, fri parkeringsavgift, lunch exkl dryck. Pris 1295 kr/person.

21 September (Volvoträffen)

Volvoträffen i Skokloster lockade 2018 ca 6000 besökare och samlade in hela 24000 kr till barncancerfonden. Ett event för ALLA volvoälskare! I år gör vi det större och häftigare. Träffen ligger i anslutning till bilträffen Klassiker som lockade ca 10000 besökare. För dig som vill vara på Skokloster över båda evenemangen så har ni möjlighet att boka helpension på hotellet. Läs mer om paketlösningar här ---> Klicka här

22 September (Klassiker)

Bilträffen "Klassiker" återtog markerna i Skokloster igen hösten 2018 med en storartad SUCCÉ!
Hela ca 10000 personer besökte evenemanget som bjöd på fint väder och en härlig atmosfär för ALLA. Man behöver inte vara bilentusiast för att njuta på plats av detta välarrangerade evenemang. För dig som vill slippa bilköerna och njuta av heldagen inklusive måltider gör det enda rätta att boka en hotellnatt eller två. Läs mer om evenemanget här ---> Klicka här

Boka ditt erbjudande!

Hittade du ett evenemang som du vill komma och besöka och med det ta del av erbjudandena som finns? Då mailar du till bokning@skokloster.se och anger den aktuella BOKNINGSKOD för evenemanget. Presentera sedan dig med namn, efternamn, adress, telfonnummer, antal personer. Vi svarar inom 24h, din bokning är inte fullständig förrän du har fått en bekräftelse från oss. (Du kan även gå in på fliken BOKA under rum och skicka din förfrågan).

Tidigare event 2018